Óriási Construma akciók - Április 23-ig!

Tel: +36 (26) 505-825

Fax: +36 (26) 505-826

2000 Szentendre, Dobogókői út 4.

Ajtók

Bejárati és beltéri, biztonsági, hang- és tűzgátló ajtók, minden speciális igényre találunk megoldást.

Intarzia ajtók

Az intarsia termékcsaládot alkotó furnér virtuóz összjátékában

Ön is megtalálja saját stílusát. Használja ki a lendülettel teli kontrasztokat, az egyéni térformáláshoz. A változó igényeket innovatív tervezéssel szolgáljuk ki. Miközben megőrizzük a formák időtálló egyszerűségét.

 

 

CPL beltéri ajtócsalád

A különösen ellenálló felületű CPL és HPL ajtók üzlethelyiségek, középületek igényét ugyanúgy kielégítik, mint az élénk gyerekekkel rendelkező családokét. A sima felületek egyszerű tisztítást és ápolást tesznek lehetővé. A FÓLIA borítású ajtók széles színválasztékából biztosan talál magának a lakásába leginkább illőt.

 

 

Furnér ajtók

Furnérozott ajtóink nemes faanyag felhasználásával készülnek. Az ajtó anyagának gondos kiválasztása és a megmunkálás precizitása kiegyensúlyozott felületet eredményez. A furnérozott ajtólapoknál az értéket a furnérkép élethűsége és a lakkozás minősége jelenti. A felhasznált alapanyag minősége, a válogatottság foka, és a teríték összeállításának technológiája adja a gyártás és a termék precíz megjelenését.

 

 

Hörmann ZK acél beltéri ajtó

A bevált, egy- és kétszárnyú, minőségi megoldás: Ezek az ajtók sok előnyük révén már évtizedek óta jelen vannak az irodákban, intézményekben, valamint pincékben, de tetőterekben is. Erősek, formatartók és strapabíróak. A jó minőségű felület könnyen tisztítható. A Hörmann ZK-ajtók nagy szériában készülnek,így mindig magas minőségűek, de alacsony árfekvésűek.

 

 

Hörmann AZ 40 alumínium belső ajtó

Világosság a modern épületekben

Keskeny alumíniumprofil nagy üvegfelülettel. Ezek az elegáns, könnyen működtethető, de igen stabil alumíniumajtók ajánlottak emelt színvonalú belső nyílászárókként, pl. irodákba és intézményekbe. A sokféle variációnak köszönhetően a megjelenés egyedileg is változtatható. Az ajtószínek harmonikusan illeszkednek a belső terek összhangjába. A nagy üvegfelületek biztosítják a világos, barátságos légkört. Az AZ-40 alumíniumajtók teljesítik a magasszintű elvárásokat, melyeket az igényes belsőajtók kialakításával és minőségével szemben állítanak.

 

 

Classic elegáns beltéri ajtó

Egyszerű, és elegáns megoldás a fehér ajtó. Tökéletessége a felület és a festék egyenletességében rejlik.Az általunk kínált Classic ajtók az autógyártásban használt robottechnikával készülnek.

 

 

Üvegajtó

Az egyedi üvegajtók fegyelemfelkeltő megjelenésük mellett még több fényt és teret varázsolnak lakásába. Az általunk kínált ajtótípusok szabadon engedik a fantáziát, és a fény az ajtón át különlegesen hatol be.

társasház

családi ház

ipari- és középület

öko megoldás

energiamegtakarítás