Óriási Construma akciók - Április 23-ig!

Tel: +36 (26) 505-825

Fax: +36 (26) 505-826

2000 Szentendre, Dobogókői út 4.

Árnyékolástechnika

Redőny, napernyő, rovarháló, raffstore, zsalúzia, spaletta, zsalugáter

Árnyékolástechnikai eszközök mint a redőny, a zsaluzia, a napellenző, a reluxa, a szalagfüggöny vagy olyan hasznos kiegészítők, mint a szúnyogháló, vagy a napháló.A kapuPROFI-nál kiváló, a nyílászáróval összehangolt, azzal jól együttműködő szerkezeteket talál az árnyékolástehcnika minden ágában, legyen szó betörés elleni védelemről, vagy napvédőkről, függönyökről. Kézi és motoros működtetésű termékek kiegészíthetők fény és szélérzékelő automatikával, amivel időben alkalmazkodhatunk a külső időjárás változásaihoz.

Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!


reluxa

A reluxa

Belső árnyékoló berendezés az épületekben. Anyaga alumínium, műanyag vagy fa. A reluxa elforgatható lamellákból áll, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége és iránya. A lamellák 25 vagy 16 mm-esek, különböző színben kaphatóak, trapéz, boltíves, és háromszög nyíláskialakításhoz is ajánljuk.
zsaluzia

Zsaluzia

Működési módja, és lamellás kialakítás rokon a reluxáéval. Az az árnyékoló a nyílászáró külső oldalán fogja meg a napsütést, és ad hűs árnyat úgy, hogy a fényerő a lamellák elforgatásával beállítható.
redőny

Redőny

Biztonsági és árnyékolási feladatot is ellátó külső oldali árnyékoló szerkezet. Hőszigetelt lamellái le és felhúzhatóak a nyílás föltött kialakított házba. 10 -20 vagy akár 30% fűtési energiát is megtakaríthat a hőszigetelő alumínium redőny felszerelésével.

társasház

családi ház

ipari- és középület

öko megoldás

energiamegtakarítás