Óriási Construma akciók - Április 23-ig!

Tel: +36 (26) 505-825

Fax: +36 (26) 505-826

2000 Szentendre, Dobogókői út 4.

Kertkapuk, kerítések

A szép portához alapvetően hozzátartozik a színvonalas kerítés és kertkapu is.

Cégünk kerítéséhez illő kertkapuját is elkészíti. Nyitási mód szerint szárnyas- vagy tolókaput javaslunk, igény és helyszín ismeretében. Az egyszerűtől a bonyolult, kovácsoltvas jellegű kertkapukig többféle kivitel gyártását vállaljuk, akár kerítés elkészítésével együtt is.
Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!


Kertkapu automatizálás

LineaMatic modern tolókapu meghajtás - A Linea Matic tolókapu motor legfőbb jellemzői a kompakt, magasságban állítható aluöntvény ház, üvegszál erősítésű műanyag felsőrésszel, valamint a megbízható hajtás-elektronika. A hajtásrendszer időjárásálló és karbantartásmentes.

 

RotaMatic szárnyaskapu meghajtás - A Hörmann RotaMatic szárnyaskapu meghajtás a maga modern és karcsú design-jával tökéletesen illeszkedik a modern kapuk külső megjelenéséhez. Csak egy rádiós távirányítással vezérelhető meghajtással lesz bejárati kapuja igazán komfortos. Természetesen nem lehet ez akármilyen meghajtás, hanem egy minőségi termék, amelyre minden nap számíthat; új bejárati kapuhoz, illetve utólagosan , a már meglévő nyíló-vagy szárnyaskapuhoz is ajánljuk.

 

Hörmann STA tolókapu

Hörmann STA tolókapu-meghajtás - Az udvari tolókapu megbízható meghajtása

 

Gyors és biztonságos behajtás!

Ugye ismerős szituáció: esik az eső ... ... kiszáll, a kaput kinyitja, majd az autóval be- vagy kihajt ... ezután ismét kiszáll, és a kaput bezárja.

 

Tegye könnyebbé és biztonságosabbá életét!

A Hörmann tolókapu-meghajtással anélkül nyithatja-zárhatja az udvari kaput, hogy ki kellene szállnia - kényelmesen, rádiótávirányítással, a kocsiban ülve.

 

LineaMatic tolókapu meghajtás

Tolókapu meghajtás

LineaMatic tolókapu meghajtás - Kompakt és megbízható

 

LineaMatic a modern tolókapu meghajtás

A Linea Matic tolókapu motor legfőbb jellemzői a kompakt, magasságban állítható aluöntvény ház, üvegszál erősítésű műanyag felsőrésszel, valamint a megbízható hajtás-elektronika. A hajtásrendszer időjárásálló és karbantartásmentes.

 

 

RotaMatic szárnyaskapu meghajtás

Szárnyaskapu

RotaMatic szárnyaskapu meghajtás - A formatervezett szárnyaskapu meghajtás

 

Csak egy rádiós táviárnyítással vezérelhető meghajtással lesz bejárati kapuja igazán komfortos. Természetesen nem lehet ez akármilyen meghajtás, hanem egy minőségi termék, amelyre minden nap számíthat; új bejárati kapuhoz, illetve utólagosan , a már meglévő nyíló-vagy szárnyaskapuhoz is ajánljuk. A Hörmann RotaMatic szárnyaskapu meghajtás a maga modern és karcsú design-jával tökéletesen illeszkedik a modern kapuk külső megjelenéséhez.

társasház

családi ház

ipari- és középület

öko megoldás

energiamegtakarítás